راهنمای سفر راهنمای سفر .

راهنمای سفر

ویزای ایران برای اتباع انگلیسی

ویزای ایران برای اتباع انگلیسی

نظر به استقبال گسترده ی اتباع انگلیسی برای سفر به کشور ایران و بازدید از مناطق مختلف آن تصمیم گرفتیم در خصوص نحوه ی صدور ویزای ایران برای اتباع انگلیسی مقاله ای را در اختیار شما قرار دهیم.اتباع انگلیسی برای دریافت ویزای ایران باید قوانین و مقررات مشخصی را رعایت کنند در صورت رعایت این قوانین می توانند به سادگی ویزای کشور ایران را دریافت کرده و از سفر خود در ایران لذت ببرند.

 

صدور ویزای فرودگاهی ایران برای اتباع انگلیسی
ویزای فرودگاهی ایران برای اتباع کشورهای خاصی صادر می شود یکی از کشورهایی که می تواند ویزای فرودگاهی دریافت کند کشور انگلیساست.

آن دسته از متقاضیان از تبعه ی کشور انگلستان که می خواهند ویزای گردگشری ای توریستی کشور ایران را دریافت کنند باید شخصا مدارک مورد نیاز را به نمایندگی جمهوری اسلامی ایران ارائه دهند تکمیل و ارائه ی فرم درخواست ویزای ایران برای دریافت ویزای فرودگاهی الزامی می باشد. یکی از مدارکی که برای دریافت ویزا باید ارائه شود شماره دعوت نامه می باشد این شماره باید از سوی وزارت امور خارجه دریافت شود. یکی دیگر از مدارکی که برای دریافت ویزا الزامی است ارائه ی عکس به ابعاد 4*3 می باشد عکس ارسالی باید بدون عینک ، کلاه ، شال گردن و یا هر گونه وسایل اضافی باشد توجه داشته باشید عکس باید جدید و مربوط به شش ماه اخیر باشد. گذرنامه ی معتبر با اعتبار شش ماهه یکی دیگر از الزاماتی است که برای دریافت ویزای ایران باید توسط شخص ارسال شود همچنین هزینه ای باید برای این کار پرداخت شود که البته هزینه ی ارسالی به هیچ عنوان بازگردانده نخواهد شد.

ذکر چند نکته در خصوص صدور ویزای ایران برای اتباع انگلیسی
در صورتی که شخص متقاضی درخواست ویزای تجاری ایران و یا کاری داشته باشد برای مصاحبه از سوی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران دعوت خواهد شد و باید در زمان مشخص شده برای مصاحبه در سفارت حاضر شود این مورد در خصوص ویزای توریستی به ندرت دیده می شود.
یکی از مدارک مهمی که باید به سفارت خانه ارائه شود گذرنامه یا پاسپورت معتبر شخص متقاضی می باشد شخص تبعه ی انگلیس در صورتی که بخواهد به چابهار، کیش و یا قشم سفر کنند می توانند از ویزای 14 روزه ی ایران استفاده کنند.
لازم به ذکر است که ارائه ی مدارک به سفارت دلیلی برای موافقت با صدور ویزا نخواهد بود بلکه تمامی متقاضیان انگلیسی تنها با داشتن نامه ی اقامت می توانند به کشور ایران سفر کرده و در آن جا اقامت داشته باشند.
مسئولیت صدور ویزای نهایی بر عهده ی نمایندگان جمهوری اسلامی ایران می باشد بدین معنی که در صورتی که آژانس های گردشگری مسئولیت امور مربوط به اخذ ویزا را برعهده گرفته باشند ولی با درخواست ویزای شما موافقت نشود آژانس های مربوطه هیچ گونه مسئولیتی را بر عهده نخواهند گرفت.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۹:۲۲ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)

ویزای ایران برای اتباع ازبکستانی

ویزای ایران برای اتباع ازبکستانی

به دلیل وجود روابط خوب فرهنگی، تجاری  و سیاسی بین دو کشور ایران و ازبکستان سالانه تعداد زیادی از افراد از کشور ازبکستان به ایران سفر می کنند البته متقاضیانی که قصد دارند به ایران سفر کنند باید ابتدا نسبت به اخذ ویزای ایران برای اتباع ازبکستانی اقدام کنند شمار زیادی از مسافران ازبکی در کشور ایران خویشاوندانی دارند که برای دیدار آن ها به این کشور سفر می کنند در ادامه ی مطلب به انواع ویزای ایران برای اتباع ازبکی و شرایط دریافت آن خواهیم پرداخت.

انواع ویزای ایران برای اتباع ازبکی
شخصی که تبعه ی کشور ازبکستان است برای سفر به ایران هدف و انگیزه ی خاصی دارد ممکن است این فرد برای اهدافی مثل گردشگری، زیارت، دیدار با اقوام و به قصد اشتغال به ایران سفر کند. کشور ازبکستان یکی از کشورهای آسیایی و نزدیک ایران است برای همین بسیاری از دانشجویان ازبکستانی به هدف اشتغال به کشور ایران سفر می کنند این اشخاص با توجه به هدفشان از سفر به ایران باید ویزای تحصیلی ایران و ویزای توریستی ایران را دریافت کنند.

 

دریافت ویزای ایران برای اتباع ازبکستانی
اتباع ازبکستانی برای دریافت ویزای ایران باید مراحل ذیل را طی کنند:

1.      تکمیل فرم درخواست ویزا

2.      دریافت نوبت سفارت

3.      پیکاپ ویزا و پاسپورت ایران

شخص متقاضی باید در ابتدا به کنسولگری ایران واقع در ازبکستان ایمیلی ارسال کرده و در آن اطلاعات خود شامل نام، آدرس، تلفن و هدف از سفر به ایران را به طور دقیق شرح دهد لازم به ذکر است که در این مرحله نیازی به ارسال مدارک نمی باشد سفارت بعد از بررسی درخواست شما در صورت تایید، زمانی را جهت مصاحبه مشخص می کند در این زمان شما باید به همراه تمامی مدارک خود در سفارت حاضر شوید. بعد از تحویل مدارک لازم برای دریافت ویزای ایران به کنسولگری و انجام مراحل انگشت نگاری ویزا برای شما صادر خواهد شد لازم است در پایان ویزای صادر شده را به پاسپورتتان پیکاپ کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای ایران
مدارک لازم جهت دریافت ویزای ایران برای اتباع ازبکستانی به شرح ذیل می باشد:

·        ارائه ی دعوت نامه که شامل اطلاعات میزبان می باشد.

·        ارائه ی دعوت نامه که شامل اطلاعات میهمان می باشد.

·        ارائه ی اصل و اسکن پاسپورت با اعتبار شش ماهه

·        ارائه ی یک قطعه عکس

·        ارائه ی اصل و اسکن مدارک شناسایی

·        ارائه ی گواهی یا نامه ای که نشان دهنده ی اثبات تمکن مالی شخص متقاضی برای زندگی در ایران می باشد.

·        در صورت نداشتن دعوت نامه باید گواهی که نشان دهنده ی داشتن محل اقامت در کشور ایران می باشد به سفارت ارائه دهید.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۱:۴۳ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)

ویزای ایران برای اتباع ارمنی

ویزای ایران برای اتباع ارمنی

بسیاری از کشورها برای سفر به ایران باید نسبت به دریافت ویزا اقدام کنند به عبارت دیگر بدون داشتن ویزای ایران اجازه ی ورود به کشور را نخواهند داشت در این بین کشورهایی مانند ارمنستان در شرایط میانه قرار می گیرند یعنی تا حدودی نیاز به دریافت ویزا خواهند داشت در ادامه ی مقاله به بررسی شرایط سفر به کشور ایران برای اتباع ارمنی و مدارک مورد نیاز برای سفر به این کشور خواهیم پرداخت.

 

بدون اخذ  ویزا به ایران سفر کنید!
همانطور که پیش تر اشاره شد اتباع کشورهای زیادی برای سفر به ایران باید ویزای این کشور را دریافت کنند اما در این بین متقاضیان برخی از کشورها در صورتی که بخواهند برای مدت زمان محدودی به این کشور سفر کنند نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت.

ویزای ایران برای اتباع کشور ارمنستان 3 ماه اعتبار دارد و شخص متقاضی می تواند با اخذ این ویزا به مدت 30 روز در کشور ایران اقامت داشته باشد البته لازم به ذکر است شخص متقاضی در این مدت اجازه ی تحصیل و یا اشتغال نخواهد داشت همچنین این شخص نمی تواند به فعالیت های اجتماعی یا سیاسی مشغول شود بلکه با داشتن این ویزا تنها قادر خواهد بود به مدت سی روز در ایران به گشت و گذار مشغول شود در صورت اتمام مدت اعتبار ویزا شخص دیگر اجازه ی حضور در کشور را نخواهد داشت برای همین یا باید کشور را ترک کند یا نسبت به تمدید ویزای خود اقدام کند.

به عبارت دیگر شخص متقاضی با دریافت مجوز سفر به ایران بدون ویزا قادر خواهد بود طی سی روز در ایران اقامت داشته باشد.

مدارک لازم جهت ویزای ایران برای اتباع ارمنی
اگر شخص متقاضی تصمیم به تمدید ویزای خود دارد و تصمیم دارد بیشتر از مدت زمان مشخص شده در ایران اقامت داشته باشد لازم است در ابتدا مدارک عنوان شده را تهیه کند البته مدارکی که به آن اشاره خواهیم کرد مدارک عمومی برای اخذ ویزا می باشد و شخص متقاضی با توجه به هدفش از سفر به کشور ایران و ویزای درخواستی موظف به ارائه ی مدارک بیشتری متناسب با نوع ویزای خود خواهد بود:

سه قطعه عکس رنگی با زمینه ی سفید که مربوط به شش ماه اخیر باشد به ابعاد 4*6
ارائه ی اسکن رنگی از پاسپورت شخص متقاضی با اعتبار شش ماهه (در صورتی که شخص پاسپورت دیگری دارد ارائه ی آن ها الزامی می باشد)
ارائه ی اسکن از شناسنامه و کارت ملی شخص متقاضی
مشخص کردن هدف از سفر
تعیین محل اقامت شخص متقاضی در ایران


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۲۰:۴۳ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)

ویزای ایران برای اتباع اتریشی

ویزای ایران برای اتباع اتریشی

ایران یکی از مهم ترین مقاصد گردشگری برای گردشگرانی است که قصد سفر به کشورهای مختلف را دارند کشور ایران نیز مانند دیگر کشورهای دنیا برای آن دسته از افرادی که قصد بازدید از این کشور را دارند ویزا صادر می کند. مردم زیادی برای مقاصد مختلف تجاری،  پزشکی، گردشگری و یا اقامت در کشور ایران به این کشور زیبا سفر می کنند متقاضیانی که قصد ورود به کشور ایران را دارند باید بعد از مشخص کردن هدف خود از سفر به این کشور از طریق سفارت ایران در کشور خودشان یا اداره ی مهاجرت درخواست ویزای ایران کنند در ادامه ی مقاله به بحث در موردویزای کشور ایران برای اتباع اتریشی و شرایط دریافت ویزا خواهیم پرداخت.

 

اخذ ویزای کشور ایران
ویزا یا روادید در واقع برگه ای است که نشان می دهد شخص متقاضی قادر است به کشور بیگانه وارد شود ویزای کشور ایران برای اتباع اتریشی مانند مردم سایر کشورها صادر می شود کشور ایران انواع مختلفی از ویزا را برای مردم سایر کشورها صادر می کند برخی از انواع ویزا عبارت است از:

ویزای توریستی ایران
ویزای تحصیلی ایران
ویزای پزشکی ایران
ویزای تجاری ایران
ویزای نمایشگاهی ایران
متقاضیان با توجه به شرایط و هدف خود از سفر به ایران می توانند نسبت به اخذ یکی از انواع ویزاهای ذکر شده اقدام کنند. اتباع اتریشی قبل از سفر به کشور ایران باید نسبت به قوانین کشور ایران آگاهی داشته باشند تا در صورت سفر به این کشور با مشکلی مواجه نشوند متقاضیان اتریشی علاوه بر تهیه ی مدارک مورد نیاز باید در زمان مشخص شده در سفارت این کشور حاضر شوند و هدف خود را از سفر به کشور ایران به  طور واضح توضیح دهند بعد از بررسی مدارک و شرایط متقاضی توسط مقامات سفارت ویزای ایران برای شخص صادر می شود و شخص می تواند با اخذ ویزای ایران  از سفر به این کشور لذت ببرد.

دریافت ویزای ایران برای اتباع اتریشی
تعداد کثیری از مردم کشور اتریش مانند بسیاری از تجار و گردشگران برای اهداف مختلف به کشور ایران وارد می شوند این افراد برای ورود به ایران باید قوانین خاصی را رعایت کنند که اصلی ترین آن دریافت ویزای کشور ایران می باشد صدور ویزای ایران برای اتباع اتریشی مانند دیگر کشورها روال اداری مخصوص به خود را دارد این افراد باید از طریق سایت سفارت ایران فرم های مربوط به دریافت ویزای کشور ایران را با دقت تکمیل کرده و اقدام به دریافت وقت سفارت کشور ایران کنند شخص متقاضی باید بعد از تهیه ی مدارک مورد نیاز در زمان مقرر در سفارت ایران در کشور اتریش حاضر شود و هدف از سفر به ایران را به طور دقیق توضیح دهد بعد از بررسی مدارک توسط مامورین سفارت در صورت کامل بودن مدارک ویزای ایران برای اتباع اتریشی صادر خواهد شد به طور معمول  ویزای کشور ایران برای اتباع کشورهای اروپایی در عرض یک ماه صادر می شود البته ممکن است با توجه به برخی شرایط زمان بیشتری نیاز باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۹:۴۲ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)

ویزای ایران برای اتباع افغان

دریافت ویزای کشور ایران برای برخی از کشورها دشوار است ویزای ایران برای شهروندان افغان در این گروه قرار دارد البته شرایط دریافت ویزای ایران برای اتباع افغان فرق کرده است و ما در این مقاله سعی کرده ایم جدیدترین قوانین اخذ ویزای ایران را برای اتباع افغان مورد بررسی قرار دهیم در ادامه ی مقاله با ما همراه باشید تا با قوانین دریافت ویزای کشور ایران برای اتباع افغان آشنا شوید.

ویزای ایران برای اتباع افغان
دریافت ویزای کشور ایران برای اتباع افغان به روش قدیمی کمی سخت بود به عنوان مثال در قدم اول شخص متقاضی باید در مقابل سفارت ایران در صف های طولانی منتظر می ماند و این قضیه دردسر ساز می شد. ولی امروزه اتباع افغان می توانند با مراجعه به سامانه ی الکترونیکی و تکمیل فرم درخواست ویزا به صورت الکترونیکی به راحتی ویزای خود را دریافت کنند.

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای ایران برای اتباع افغان
یکی از اساسی ترین مسائل برای دریافت ویزای کشور ایران ارائه ی مدارک می باشد مدارک لازم جهت اخذ ویزای ایران برای اتباع افغانی به شرح ذیل می باشد:

1.      عکس با زمینه ی سفید که مربوط به چند ماه اخیر باشد (بدون عینک و کلاه)

2.     ارائه ی گذرنامه یا پاسپورت با اعتبار شش ماهه که تعداد دو برگه سفید برای درج برچسب داشته باشد.

3.     لازم به ذکر است اتباع افغان برای اخذ ویزای ایران نیاز به ارائه ی مدرک تحصیلی خاصی ندارند و سطح سواد برای دریافت ویزا اهمیتی ندارد.

4.     تکمیل فرم درخواست ویزا


تکمیل فرم اخذ ویزای ایران برای اتباع افغان
شخصی که تبعه ی کشور افغانستان است برای دریافت ویزای ایران باید اقدام به تکمیل فرم های مربوطه کند این فرم با بقیه ی فرم های ویزای ایران متفاوت است و در آن سوالات مختلفی وجود دارد که شخص متقاضی باید به طور کامل به آن پاسخ دهد در بخش اول فرم کادرهای خالی برای وارد کردن مشخصات شخص متقاضی وجود دارد که شخص متقاضی باید آن ها را تکمیل کند سه بخش دیگر فرم مربوط برای پرسش و پاسخ می باشد.

پرسش های موجود در فرم به صورت تصادفی هستند بدین معنا که سوالات هر شخصی با شخص دیگر متفاوت خواهد بود شخص متقاضی باید با دقت و صداقت به تمامی سوالات پاسخ دهد و در زمان مشخص شده فرم را تکمیل کند فرم مربوطه باید به صورت اینترنتی ارسال شود.

اسامی شهرهایی که می توانند ویزای ایران را دریافت کنند
اتباع افغان برای اخذ ویزای کشور ایران می توانند از طریق سفارت های مزار شریف، هرات، کابل و جلال آباد اقدام کنند متقاضیانی که پاسپورتشان را از ولایت های بامیان، پنجشیر، لوگر، پروان، خوست، دایکندی، کابل، کاپیسا، میدان وردک و پکتیکا دریافت کرده اند می توانند از طریق این سامانه درخواست ویزای ایران را ارسال کنند.

محل اخذ گذرنامه و سفارت خانه ی افغانستان
·        شخص متقاضی بعد از تکمیل فرم های مربوطه به صورت اینترنتی و مدارک مورد نیاز باید بر طبق محل اخذ پاسپورت خود به یکی از شهرهای مشخص شده در ادامه ی این مقاله مراجعه کند.

·        اشخاصی که گذرنامه هایشان از بغلان، بلخ، بدخشان، سمنگان، جوزجان، فاریاب، کندوز، سرپل، تخار است باید به سفارت خانه ی مزارشریف مراجعه کنند.

·        آن دسته از متقاضیانی که گذرنامه های صادره از غور، بادغیس و فراه دارند باید به کنسولگری هرات مراجعه کنند.

·        افرادی که گذرنامه ی صادره از ننگرهار، کنر و لغمان دارند باید به کنسولگری در جلال آباد بروند.

·        در صورتی که گذرنامه ی شخص متقاضی مربوط به نیمروز، ارزگان، غزنی و نیمروز می باشد شخص باید به سفارت خانه ی قندهار مراجعه کند.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۸:۵۰ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)

ویزای ایران برای اتباع عراقی

اتباع عراقی که تصمیم دارند به کشور ایران سفر کنند باید ویزای ایران برای اتباع عراقی را دریافت کنند هر ساله تعداد زیادی از مسافرین بین دو کشور عراق و ایران سفر می کنند در ادامه ی مقاله قصد داریم به بررسی انواع ویزای ایران برای اتباع عراقی، همچنین شرایط و نحوه ی دریافت ویزای ایران برای اتباع عراقی بپردازیم.

کشور عراق
کشورهای ایران و عراق اشتراکات مذهبی و فرهنگی بسیار زیادی  دارند و مردم این دو کشور از سالیان دور با هم در ارتباط بوده اند به دلیل وجود اماکن مقدس در کشور عراق و همچنین وجود بارگاه ملکوتی علی ابن موسی الرضا علیه السلام در کشور ایران رفت و آمد بین این دو کشور افزایش یافته است. البته در مدت جنگ بین دو کشور ایران و عراق ارتباط بین این دو کشور قطع شده بود ولی امروزه روابط بین این دو کشور محکم تر شده است.

در ادامه ی مقاله به دلایل سفر اتباع عراقی به ایران،  انواع و شرایط دریافت ویزای کشور ایران توسط اتباع عراقی خواهیم پرداخت.

 

درباره کشور عراق
کشور عراق با جمعیتی حدود 25 میلیون نفر از سمت غرب با کشور ایران همسایه است پایتخت این کشور بغداد و شهرهای نجف و کربلا جزء مهم ترین شهرهای این کشور برای ایرانیان می باشد که شمار زیادی از ایرانیان در این شهرها زندگی می کنند. مردم این کشور به زبان کردی و عربی صحبت می کنند کشور عراق را می توان به عنوان بزرگ ترین تولید کننده ی نفت در خاورمیانه نام برد.

دلیل دریافت ویزای کشور ایران توسط اتباع عراقی
دلایل مختلف زیارتی، درمانی و گردشگری باعث شده است تعداد زیادی از مردم کشور عراق مایل دریافت ویزای ایران و سفر به این کشور باشند ایران مقصد مناسبی برای مقاصد درمانی و زیارتی مردم عراق محسوب می شود همچنین دانشجویان عراقی بسیاری در ایران به تحصیل مشغول هستند امروزه به دلیل روابط مناسب و خوبی که بین دولت های ایران و عراق وجود دارد مراحل اخذ ویزای کشور ایران توسط اتباع عراقی خیلی ساده تر شده است و مردم عراق می توانند به راحتی ویزای ایران را دریافت و به این کشور سفر کنند.

همانطور که اشاره شد دلایل زیادی برای سفر مردم عراق به کشور ایران وجود دارد که در ادامه ی مطلب به برخی از مهم ترین این دلایل اشاره خواهیم کرد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۸:۰۳ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)

تبدیل ویزای توریستی هلند به ویزای تحصیلی هلند

تبدیل ویزای توریستی هلند به ویزای تحصیلی هلند

مهم ترین دغدغه ای که افراد برای اقامت دائم در کشور هلند دارند تبدیل ویزای توریستی این کشور به ویزای تحصیلی می باشد افراد متقاضی می توانند با کمک مشاورین ما خیلی راحت ویزای توریستی خود را به ویزای تحصیلی تبدیل کنند در ادامه ی مقاله به بررسی شرایط تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی کشور هلند و تعیین وقت سفارت هلند خواهیم پرداخت.

درباره کشور هلند
هلند دارای بزرگ ترین قطب تجاری دنیا بوده و در شمال غربی اروپا واقع شده است. کشور هلند در شمال غربی اروپا واقع شده است و دارای بزرگ ترین قطب تجاری دنیا می باشد این کشور به نام کشور گل ها شناخته می شود و دومین بندر بزرگ جهان را دارد کشور هلند هر ساله میزبان تعداد زیادی از گردشگران از سراسر جهان می باشد در این کشرو فسیتوال و جشنواره های بسیار زیادی برگزار می شود.

 

ویزای شینگن
در ابتدا شش کشور طی امضای قراردادی اروپای بدون مرز را که امروزه به نام عهد نامه ی شینگن معروف است بنا کردند به این معنا که اگر شخصی ویزای یکی از کشورهای امضا کننده ی این پیمان را دریافت کند به صورت آزادانه و بدون محدودیت می تواند به سایر کشورهای عضو این پیمان سفر کند از آن زمان تا کنون تعداد 26 کشور به این عهدنامه پیوستند و پیمان شنگن را امضا کردند برخی از کشورهایی که این قرارداد را امضا کردند عبارت است از هلند، نروژ، سوئیس، اسپانیا و… یعنی شخص با اخذ ویزای توریستی یکی از این کشورها می تواند به 26 کشور دیگر سفر کند.

اخذ ویزای توریستی هلند بر خلاف سایر کشورهای دیگر ساده تر است و دریافت نوبت از سفارت این کشور خیلی سخت نیست چرا که هلند از سال 2017 روند اخذ ویزای توریستی خود را به شرکتی به نام اف اس گلوبال سپرده است.

مراحل تکمیل فرم و دریافت نوبت از شرکت
شخص متقاضی برای اخذ ویزای توریستی و یا تبدیل ویزای توریستی به ویزای تحصیلی کشور هلند باید ابتدا درخواست خود را به شرکت “اف اس گلوبال ” ایمیل کند همانطور که پیش تر گفته شد کشور هلند مراحل اخذ و تایید ویزای توریستی را به این شرکت واگذار کرده است.

در ابتدا شخص متقاضی باید فرم مربوطه را دریافت و به دقت تکمیل نماید نام ، نام خانوادگی و تاریخ تولد از جمله اطلاعاتی است که باید به صورت انگلیسی تکمیل شده و در قالب ایمیل ارسال شود بعد از ارسال، ایمیلی برای شما مبنی بر تایید اطلاعات ارسال خواهد شد پس حتما نسبت به تکمیل اطلاعات خود دقت کافی داشته باشید چرا که در صورت ناقص بودن مدارک درخواستتان رد خواهد شد. شخص متقاضی باید در زمان مشخص شده در سفارت حاضر شود در غیر این صورت درخواست شما رد خواهد شد و باید درخواست دیگری ارسال کنید.

لازم به ذکر است امکان ویرایش و عوض کردن وقت سفارت وجود نخواهد داشت. در صورتی که می خواهید به صورت خانوادگی ویزا دریافت کنید لازم است اطلاعات تمامی افراد خانواده را به صورت تفکیک شده و در قالب یک ایمیل ارسال کنید تا به صورت همزمان به شما وقت سفارت داده شود. مراحل تبدیل ویزای توریستی هلند به ویزای تحصیلی مانند مراحل ذکر شده برای اخذ ویزا می باشد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۸ خرداد ۱۳۹۸ساعت: ۰۱:۱۷:۱۷ توسط:راهنمای سفر موضوع: نظرات (0)